- Thank you received: 0
Keisinger ház
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"El?ször természetesen Ottot kell fölhívni és ha rendelt virágot, akkor fölvisszük Azumi szobájába, ha Otto oda kéri."
-"Mondjuk, ha nem, akkor is oda kell majd fölvinni, de akkor biztosan Azumi akar valami rettent?en büdöset párolni szegény virágból." mondja Kathy. "Egyszer ha jól emlékszem az Íziszesek kihívták rá a rend?rséget mert azt hitték, hogy alkoholt párol le. El tudod képzelni mekkorát néztek, amikor nem Azumit vitték el, hanem nekik mondták meg, hogy t?nés a Circle Grove területér?l? Hatalmas volt." toldja meg Kathy egy anekdotával a dolgot, amib?l kiderül, hogy Azumi ezek szerint parfümkészítéssel is foglalkozik, máshoz ugyanis nem kellenek virágok és nagy mennyiség? alkohol. Neked a g?zdesztilláció ugrik be így els?re a parfümr?l, másodjára pedig Azumi elrettent? illatfelh?je.
-"Oké, elvileg Otto rendelte és vihetjük is föl. Azt írja, hogy a többi az amúgy csak az alap ami "annak a gaznak" kell." mutatja föl Erika a telefonjára érkez? szöveges üzenetet míg a "gaz"-nál fintorog egyet, annyit téve hozzá, hogy "Fiúk..." miközben Kathy kuncogva biccent feléd.
-"Jaj, bocs, nem úgy gondoltam, nem tudom, hogy te milyen vagy..."
-"Biztosan nem vagy ilyen, ugye?" kérdezi Kathy olyan mosollyal, ami azt tükrözi, hogy még ha az Inkvizíció is kérdezgetne, akkor is ugyanez volna a válaszod, akkor is ha most belül elismer?en bólogatsz és igazat adsz Ottonak a kaszált gyöppel a szénával, a zöldséggel és a gazokkal kapcsolatban.
-"De most mit vagy olyan izé?"
-"Izé? Nem vagyok izé, tök jó a kedvem."
-"Tényleg? És mit?l? Megkérték a kezed?" kérdez vissza Erika.
-"Fenéket. Még csak az kéne... Csak reggel csináltam egy 95%-os matektesztet. Szerintem a tesztet csont nélkül meg fogom tudni csinálni. Ennyit err?l, Standartenführer Keisinger!"
-"Örülnék, ha elfelejtenéd ezt a náci dolgot."
-"De amikor Otto is ezt mondta... Oké, tudom, hogy csak pletyka, hogy Hitlerrel álltok rokonságban..."
-"Nem, nem az. Ottoék tényleg rokonok vele a Schicklgruberek miatt, de ?k leszakadtak. Nem volt meg bennük az a potenciál ami a családhoz közel tartotta volna ?ket. Hitlerben még meg lett volna, ha akkor lett volna mágia, remek toxikus idolsámán lett volna, de nem volt. Ellenben a Raubal családnál van egy kevés abból az er?b?l, ami fölemelte Hitlert, csak az a baj, hogy náluk ez kevés. Na meg a származásuk sem igazán kedvez? ehhez. Túl kevert. A nemesség nem mindig azért lett nemesség, mert pénzük volt. Mindenesetre ez egy csontváz Ottoék családi szekrényében és ha sokat zörgeted akkor ugyan nem miattam, de Severin bácsi fogja megkérdezni, hogy most ezt komolyan gondoltad-e, azt pedig nem akarom, mert akkor nekem kell utána fölmosni és az se egyszer? se kellemes nem lesz." mondja Erika, mire Kathy azért egy kicsit megszeppen.
-"Jó, bocs."
-"Mondom, nem t?lem kell, meg szerintem most a bácsikámtól se, mert szétszed egy másodperc alatt, csak hanyagold légyszíves."
-"Jó, oké." mondja Kathy, majd óvatosan kibontja a csomagot.
A csomag tartalma egy kocka alakú 50×50 cm-es doboz, aminek az alsó 10 cm-es tálcarésze fadarabokat és egykijelz?t tartalmaz meg egy rendkívül ronda feketésbarna gumót, amib?l vastag, férgekre emlékeztet? rusnya indák lógnak kifelé és egy gyönyör? fehér virág, amin három fekete folt van a közepénél, ami téged a halálfejes lepke mintájára emlékeztet. Kathy ki is nyitja egy picit, amit?l bódítóan édes illat kezd terjengeni. Ha Azumi ebb?l csinálna illatfelh?t, gyanítod az összes méh idetalálna az egész észak-amerikai kontinensr?l.
-"Pfüh, gyerekek, ez masszív..." legyezgeti Kathy az illatot. "Szerintem gyorsan vigyük föl és imádkozzunk, hogy Azumi ebb?l nem fog parfümöt csinálni, mert ha csinál akkor az légyirtó lesz."
Csapat riadó!
Please Log in or Create an account to join the conversation.
- Azumi biztos máshogy gondolja, bár az tény, hogy ha ekkora helyiségben ilyen szagot áraszt, Otto szobájában még töményebb lesz. Szerintem ezt Otto sem gondolta végig. De reméljük, hogy Azumi értékeli a gesztust és ezt a növényt nem fogja péppé trancsírozni a lepárláshoz, hanem szépen locsolgatja, nevelgeti Otto szobájában, el?lünk gondosan elzárva. - mosolyodok el.
- Felviszem Ottohoz és kezdhetünk is.
Mivel csak nem hagyom, hogy a fél méter X fél méteres dobozt a csajok cipeljék, ezért keresek rajta fogást, hogy ne potyogjon ki bel?le semmi és indulok vele felfelé. Mikor visszaértem, elkezdem el?szedni a jegyzeteket és a lányokhoz fordulok:
- Na készen álltok a mai etapra?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Csak kibírjuk valahogyan. Ez az izé meg biztosan valami nagyon ritka dolog. Mármint ezzel az illattal biztosan ritka lehet. Van egy csomó aminek tök mindennapi illata van, aztán vannak olyanok is, amiknek nincs is, némelyik meg egyszer?en büdös. Attól függ?en, hogy mi porozza, de ilyet én még nem éreztem még parfümben sem. Ez biztosan valami nagyon ritka dolog lehet, f?leg hogy ilyen er?s illata van."
-"Na ja, ett?l biztosan lefordulnak a kolibrik, bár szerintem a legyek is, úgyhogy nem tudom mi porozza a kertészen kívül..."
-"Szerintem vigyük föl Azumihoz, majd eldönti mit csinál vele, de ha ezt összezúzza, akkor bolond, ez ugyanis nemcsak, hogy kellemes illatú, ha elég távol vagy t?le, de nagy is és szép is. Na meg ajándék." jegyzi meg Erika
-"Lehet, hogy azért kapta, hogy föltrancsírozza. Annál kevesebb b?zölög a világban..."
-"Jaj Kathy!" nevet ezen egyet Erika és már kapná is föl a dobozt, amiben persze szépen megel?zöd.
A tálca 50×50×10-es, amin egy 50×50×40-es plexibúra van, így áll össze a nagy csomag., ami csak nagy, nem nehéz egyáltalán, viszont a virág er?s illatát nem lehet alóla kiérezni. Az oszló illatfelh? viszont valamiért azt az illatot juttatja eszedbe, ami szerinted az alvás, az álmosság illata. Ezt lehet érezni, miután az ember fölkelt, vagy fölkeltek mell?le. Ez az ami id?nként visszahúzott az ágyba. Most ugyan már nem, mert egy fránya kezelés nem engedi hogy visszaaludj, s?t, hogy sokszor egyáltalán rendesen aludj. Az viszont biztos, hogy reflexesen az alvás jut az eszedbe az illatról, illetve az ágyad. [Persze nem olyankor, amikor kétes jellem? hölgyekkel osztottad meg.] Ugyan tudod, hogy csak az Óz-ban van olyan, hogy valaki virágillattól elalszik, a valóságban nincs, azért ett?l lehet hogy könnyebben el tudnál. Akár az is lehet, hogy Erikának segíthetne a rossz alvás kezelésében, csak természetesen sokkal kisebb koncentrációban.
Azumi szobája olyan, mintha nem is élnének benne. Valószín?leg azért, mert ez így is van, amióta több id?t tölt Otto szobájában, mint a sajátjában. Az a katonás rend és steril tisztaság adja meg a végs? hangulatát a szobának, amit?l olyan lakatlannak t?nik. Na meg van valami ami egyszer?en hiányzik innen. Azumi mindig magával húz egy bizonyos jelenlétet. Ha valahol ott van, akkor ha behunyod a szemed is tudod, hogy ott van illatfelh? nélkül is, Itt viszont ez nem érezhet?. Helyette viszont valami egészen más van, aminek az eredete érzésed szerint az a kicsi szentély, amit ha jól sejted Azumi állított föl. Ezt a jelenlétet viszont már érezted templomban, kórházban, temet?ben, s?t valami hasonlót a Willbeforce Antiques-ban is, csak az inkább fojtogató volt, mintha valaki egy üvöltéssel, vagy ökölcsapással akarná a tudtodra adni, hogy ott van, nem csak azzal, hogy apró jelekb?l, nyomokból észre veheted, hogy néha ott jár, esetleg ha érzékenyebb vagy, vagy fogékonyabb, akkor megérezheted. Azumi viszont spirituálisan is hiányzik a szobából. Bár arra kérted meg, hogy ide tedd le a virágot, gyanítod rövidesen tényleg Ottot fogja boldogítani az illata. Amikor kifelé tartasz, az ajtón azért észreveszed azt a bizonyos ofuda talizmánt, ami olyan mint egy kis zászló és az a feladata, hogy valamit?l megvédjen egy egész családot. [A személye kicsit kisebb ruhaszalag az az omamori, a szentélyeknél kiaggatott papírok meg omikuji névre hallgatnak, de azok szerencsét vagy balszerencsét jósolnak, ennek a szokásnak az olcsó kínai változata a szerencsesütemény.]
Csapat riadó!
De rendben, erre majd rákérdezek, elég legyen az ábrándozásból, irány le matekra. A lányok már lehet, hogy el is kezdték. Remélem estig Azumi is megérkezik, majd akkor zaklatom ezekkel.
Majd sétálok le a konyhába újra.
- A virág a rendelkezések szerint Azumi szobájában van, kezdhetjük a mai órát?
- Nyarlathotep
-
Topic Author
- Administrator
-
-"Persze, kezdhetjük, habár ebb?l már nem sok van hátra. Én gyakorlatilag készen vagyok, most már csak Erika van hátra."
-"Én se vagyok szerintem annyira lemaradva, szóval szerintem ma már végzünk vele, holnap meg még egy kis gyakorlás és biztosan meg lesz." mondja Erika.
-"De ma se lesz már annyira k?kemény, maximum ha este Azumival kell foglalkozni, de ha gondolod abban én is segíthetek neki."
Ekkor érkezik be egy üzenet bizonyos Millicent Wilbeforce-tól:
[i:2mga420o]"Ne aggódj, nem kell már keresgélni. Az az izé ahogy elment úgy észrevétlenül visszamászott az üvegébe és még nagyanyám se vette észre. Valószín?leg a köt? rituálé nem tökéletes, de nem merem piszkálni. Egyszer?en meghalnék, ha egy ilyet magamhoz kellene kötnöm, annyira gusztustalan, ha meg eleresztem akkor öreganyám öl meg, szóval inkább hallgassunk róla. A parancsra eddig ugyanis még hallgat. Ha nem fog akkor majd a mama megint megköti.
Bocsi hogy rád hoztam a frászt. Millie"[/i:2mga420o]
Csapat riadó!
Majd elkezd?dik a napi matek. Az üzenetet nem mutatom meg a lányoknak, de kifejezetten örülök neki, hogy végül semmit nem csinált az a dög. Egy gonddal kevesebb, máris jobb lett t?le a kedvem. Habár nem túl bizalomgerjeszt?, hogy csak valami szedett-vedett köt? varázs tartja ott, de remélem ez már nem az én problémám lesz.
Útvonal
- You are here:
-
Home
-
Forum
-
M.A.G.U.S a fórumon
-
Gorviki rémmesék
- Darnol Aquinovic szobája
Aktuális gondolatok
Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?
Cookie kezelés
This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.
You have declined cookies. This decision can be reversed.
You have allowed cookies to be placed on your computer. This decision can be reversed.

How to resolve AdBlock issue?